SMS från din kommun

Tranemo kommun använder en sms-tjänst för att informera kommuninnevånarna om lokala driftstörningar och tjänster. Det är ett snabbt och smidigt sätt för oss att nå dig direkt med viktig information om vatten, avlopp, fjärrvärme och sophantering. Kunder med slamabonnemang får tömning aviserad via denna tjänst.

När vi skickar ett sms till dig står det Tranemoinfo som avsändare. Meddelandet kan innehålla information om exempelvis: vattenläcka , driftstörningar i fjärrvärmen, avisering av slamtömning eller ändrade tider för sophämtning. SMS skickas endast till adresser som är berörda av den aktuella informationen och kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Vem får sms?

Mobilnummer hämtas från offentliga databaser. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – då kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick när din adress är berörd.
Om du inte får automatiskt sms kan det bero på att du har en telefon som inte är registrerad på din adress

Registrera telefon för att få aviseringar

Även du som har skyddat nummer, oregistrerad telefon, äger fritidshus i kommunen eller vill ha information som berör din arbetsplats, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret nedan.
SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga.

Avisering via e-post

Om du inte har någon mobiltelefon eller har ett utländskt telefonabonnemang kan du istället välja att få informationen via e-post. Även företag som vill få information till en serviceadress kan välja e-post. Lägg till e-postadress i formuläret längst ner

Avregistrering

Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du också det via formuläret nedan.

 


Publicerad den 19 januari 2022, senast ändrad den 10 mars 2022