Samlad covid-information från våra verksamheter

Bibliotek

Uppdaterad 1 juni

Från och med 7 juni är biblioteket öppet igen och tar emot max åtta besökare samtidigt. Ingång sker i dörren till höger som den stora entrédörren för Centralen. Där vi i dag lämnar ut beställda take away-böcker.
Det går fortsatt att beställa take away (hämta böcker utanför bibliotek och bokbuss).
Öppettider till och med 28/6:
Måndag – torsdag 10-19
Fredag 10-17
Lördag 10-13

Fritidsgårdar

Uppdaterad 1 juni  

Fritidsgårdarna i Tranemo och Limmared är öppna för barn och ungdomar födda 2003-2009, maximalt sju besökare samtidigt. Utomhus får det vara 20 besökare.

Färdtjänst

Uppdaterad 20 maj

Vi tillämpar ensamåkning i bilarna på grund av covid-19. För resor under lördagar och söndagar behöver du ringa och boka din färdtjänstresa senast kl 12:00 på fredagen. Läs mer

Renhållning

Här finns information gällande störningar och påverkan på sophämtning, ÅVC Returen och slam.

Sim- och idrottshall

Uppdaterad 1 juni

Gym1 i Sim- och idrottshallen är öppet för bokade kunder den 7 juni, du bokar din tid genom att skicka e-post till simhallen@tranemo.se och ange önskad träningstid. Du kan boka en timma åt gången. Valbara tider är 06.30 – 19.30 (Gym1 stänger 20.30). Gym1 kommer att vara öppet måndag till torsdag fram till och med vecka 28. Du måste invänta en bekräftelse på din bokning för att den ska vara godkänd. Under denna period säljer vi endast enkelbiljetter till Gym1 pris 30:-. Du betalar med kort eller swish i receptionen vid träningstillfället. Vi håller omklädningsrum och duschar stängda.
Vi förlänger/öppnar årskort/autogiro först när vi återigen öppnar på ordinarie sätt. Till dess är årskort/autogiro vilande.

Simhallen är stängd tills vidare. Ett läckage har upptäckts och behöver åtgärdas. I samband med denna renovering förbereder vi också för ny reningsanläggning.
Arbetet beräknas pågå under hela höstterminen. För er som har köpt årskort i simhallen fortsätter det att stå på paus till dess vi kan öppna simhallen igen.

Idrottshallar och ishall är från och med den 8 februari öppna för organiserad föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare.

Vård och omsorg

Uppdaterad 31 mars


Publicerad den 25 november 2020, senast ändrad den 30 september 2021