Kontaktpersoner, vi söker dig som vill ge lite av din tid

Tranemo kommun behöver nya kontaktpersoner. Är du intresserad eller vet du någon som hade passat? Hör av dig till oss eller dela informationen till vänner och bekanta.

Pojke och ett rött pappershjärta

Kontaktperson sökes:

  • Just nu väntar en ung kille i 10 års åldern på att få en kontaktperson. Vi söker efter dig som har hjärta och tid i din vardag att dela med dig av till att hitta på aktiviteter tillsammans med honom. NI träffas någon timma i veckan och anpassar aktiviteterna efter vad han vill och är intresserad av. Det kan till exempel handla om att få hjälp att komma in i en förening där det utövas någon sport eller hitta på någon annan form av fysisk aktivitet utanför hemmet.
  • Vi söker även kontaktperson till en kille i 25 års ålder som tycker om boll- och motorsport. Vi söker efter dig som är i 25 – 35 års åldern som ser det som en möjlighet att bidra till att skapa en meningsfull och socialt berikande vardag för denne kille och samtidigt ge dig själv kunskap, erfarenhet och glädje av att bistå med detta till honom. Uppdraget är förlagt till fem timmar i månaden.

Vem kan vara kontaktperson?

Det vi letar efter är personer där det finns tid och engagemang till att lära känna, umgås och aktivera några timmar i veckan/månaden. Som kontaktperson för Tranemo kommun utgår ersättning och med möjlighet till stöd från vår familjehemssekreterare.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Mejla oss via familjehem@tranemo.se
Ring till vår familjehemssekreterare Veronica Helgesson, 0325 – 57 62 12 alternativt till Mottagningsenheten 0325-57 62 10


Publicerad den 2 augusti 2023, senast ändrad den 2 augusti 2023