Stödfamilj – vi söker nya uppdragstagare

Är du intresserad eller vet du någon som hade passat? Hör av dig till oss eller dela informationen till vänner och bekanta.

två händer bildar en hjärtsymbol

Stödfamilj sökes:

Vi söker efter dig/er som har möjlighet att i ditt/ert hem ta emot en flicka på 15 år under vissa helger samt vissa vardagar. Då flickan går i skola i Boråsområdet ser vi gärna att du/ni är boende i Borås närområde.

Flickan har flera positiva egenskaper och i grunden också en nära relation till sin förälder. Syfte med insatsen är att tillgodose flickans behov genom omsorg, trygghet och åldersrelaterade aktiviteter. En tillgång är om du/ni har tidigare erfarenhet av flickor i tonåren samt en kunskap om NPF-diagnoser och lågaffektivt bemötande.

Mer information om uppdraget ges vid personlig kontakt.

 

Vem kan vara stödfamilj?

Det vi letar efter är personer, ensamstående eller familj, där det finns tid och engagemang till att lära känna, umgås och ha omsorg för barn någon helg och/eller kvällar i månaden. Som kontaktfamilj för Tranemo kommun utgår ersättning och kontinuerligt stöd från vår familjehemssekreterare.

Mejla oss via familjehem@tranemo.se

Ring oss via vår mottagningsenhet 0325 – 57 62 10


Publicerad den 20 februari 2023, senast ändrad den 20 februari 2023