Uppvaktningar vid sista KF-sammanträdet för året

Medarbetare som varit anställda i 25 år i kommunen

Medborgarpris –  Årets tema är Tillgänglighet

 Tilldelas Tranans café och second hand

Beslutsmotivering:

”Tranan” är en tillgänglig mötesplats och arbetsgemenskap för alla, oavsett funktionsvarationer eller språksvårigheter. Med ett stort engagemang skapar Tranans Café en meningsfull vardag för många i vår kommun. Genom ”Tranan” skapar vi ett tillgängligt samhälle för så många fler oavsett vem du är.

Tranans Café och second hand tilldelas årets medborgarpris

 

Tranemo kommuns kulturpris 2022

Tranemo kommuns kulturpris går i år till Kjell Petersson, Tranemo.

Beslutsmotivering

Under många år har pristagaren med stort engagemang arbetat ideellt med musik i Tranemo kommun, år ut och år in har han tränat och bussat runt luciatåget som har skänkt glädje till många av oss. En fantastisk och traditionell insats som förtjänar att uppmärksammas. Han har också med passion lett Tranemo storband, som snart fyller 50 år. Med sitt fantastiska bemötande har pristagaren tagit emot musiker och artister från när och fjärran som sprider ordet om Tranemo kommun som en plats där kulturen blommar.

 

25-års anställning eller politiska uppdrag i kommunen

Susanne Karlsson, undersköterska, Kathleen Wireklev, gymnasielärare, Marie Ambjörnsson, biträdande rektor, Maria Gärdelöv, barnskötare, Cecilia Sandström, lärare, Marie-Louise Malmström, förskolelärare, Lena Johansson, vårdare, Ann-Marie Andersson, vårdbiträde, Ana Alvarez Björk, gymnasielärare, Kerstin Karp Alf, SFI-lärare, Anita Stomberg, rektor, Magnus Jonasson, daglig verksamhet, Patrik Larsson, daglig verksamhet, Wilhelm Svensson, daglig verksamhet

Medarbetare som varit anställda i 25 år i kommunen

 

Pris till föreningsledare och unga föreningsledare och uppvaktning av svenska mästare

Ledare

Lars Hedegård, Länghems IF
Mats Kindlund, OK Tranan

Unga ledare

Ida Josefsson, Tranemo GF
Axel och Love Gräsberg, Nittorps IK

Svenska mästare

Märta Olsson, Ambjörnarps vattenskidklubb
Jan Widell, Ljungsarps sportskytteklubb
Fredrik Amour, Ljungsarps sportskytteklubb
Gustav Ohlin, Bredaryds SOK
Lisa Östensson, OK Tranan
Johanna Andersson, Dalstorps skytteförening
Ledare och SM-mästare uppvaktas


Publicerad den 15 december 2022, senast ändrad den 15 december 2022