Ödehus sökes – Se reportage från Svt Väst

Kommunen vill växa och få fler invånare, för att detta ska bli verklighet behövs bland annat fler bostäder. I stället för att bara bygga nytt finns det ett stort intresse av äldre bostäder och det är därför en inventering av ödehus har genomförts. Ägarna till dessa ödehus har fått information om den efterfrågan som finns och om de kan tänka sig att sälja, kan de kontakta någon av de fastighetsmäklare som finns i kommunen.

ÖdeshusOld abandoned house in the countryside

Västnytt har uppmärksammat arbetet, lyssna på reportaget

Har du eller känner du till något ödehus runt omkring där du bor, ta gärna kontakt med Emma Isaksson, handläggare/landsbygdsutveckling. Tel 0325-57 60 44

 


Publicerad den 15 februari 2022, senast ändrad den 15 februari 2022