Simhallen öppnar igen den 11 januari!

Glädjande nyheter, efter välbehövlig renovering öppnar Tranemo simhall igen den 11 januari 2022, dock endast för motionssim.

Tranemo simhallSimhallen

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att fritidsverksamhet inomhus kräver att det ska finnas 10 m2/person. Detta innebär att det blir begränsningar av antal besökare framförallt i våra omklädningsrum och duschar. För att ens möjliggöra en öppning av simhallen begränsar vi till att endast tillåta motionssim, plask och lek får vänta tills det blir lättnader i restriktionerna. Vi hoppas på er förståelse kring detta.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen genom att ta ansvar, hålla avstånd och följa rekommendationerna.

 

Välkommen tillbaka till simhallen!


Publicerad den 22 december 2021, senast ändrad den 27 december 2021