Villatomter säljer rekord i Tranemo kommun!

Under 2021 har redan antalet villatomter sålt rekord i Tranemo kommun. Det säljs bland annat tomter i centrala Tranemo, Dalstorp, Länghem och Nittorp. I Nittorp har det till och med varit budgivning på en av tomterna.

Flygfoto över SilverdalenFoto: Andreas Natt och Dag över Silverdalen i Tranemo. Sedan bilden tagits har fler tomter bebyggts.

Från mars månad 2021 upphandlade kommunen en mäklare (Svensk Fastighetsförmedling) som sedan dess hjälpt till med att sälja tomterna och det samarbetet verkar ha gett resultat samtidigt som kommunen började marknadsföra villatomterna på sociala medier och på hemsida från 2020.

Lediga villatomter, industrimark, pågående detaljplaner, klara detaljplaner och LIS-områden hittar du här. Denna Story-map utvecklas ständigt med ny information.

För mer information klicka här. 


Publicerad den 4 september 2021, senast ändrad den 4 september 2021