Grattis Erikson Cottage!

I måndags den 27 september var det turismens dag och då utsågs traditionsenligt Årets turismaktör i Boråsregionen. Av de 8 nominerade, en från varje kommun, röstade juryn fram Tranemo kommuns kandidat, Erikson Cottage till vinnare.

Jeanette Lindström och Elisabeth EriksonJeanette Lindström och Elisabeth Erikson. Erikson Cottage Fotograf Birgitta Saunders

Hurra och stort grattis till Elisabeth Erikson och Jeanette Lindström för utmärkelsen!

Motiveringen lyder:

Erikson Cottage har en enastående förmåga att ständigt utvecklas med de trender och mönster som dagens besökare värdesätter. De paketerar unika upplevelser med allt från isvaksbad till yoga, MTB och bakning. De nya Glashusen är ett lyft för hela regionen och lockar många nationella såväl som internationella gäster. Det senaste året har Erikson cottage haft stor medial uppmärksamhet och goda samarbeten med kända Influencers.


Publicerad den 30 september 2021, senast ändrad den 30 september 2021