Bli en del av tillväxten i Tranemo kommun

Tranemo kommun har ett mål om att växa och bli 14 000 invånare till 2035. Kommunen består av 14 orter med både sjö- och naturnära områden. Här kan du hitta ditt drömhus till ett bra pris med ett bra utbyggt mobilnät och bredband, perfekt för dig som vill bo på landsbygden och jobba på distans. Historien kring knallen och det textila arvet präglar entreprenörs- och föreningsandan i hela kommunen. Borås, Göteborg, Gislaved, Landvetter samt Jönköping når du inom 50 minuter. Läs mer på länken nedan om vad Tranemo erbjuder och vad som är på gång!

Höghus och TranemosjönFoto: Andreas Natt och Dag

Bli en del av oss, välkommen till Tranemo kommun. 

Annan intressant länk kopplat till Tillväxt Tranemo.


Publicerad den 26 maj 2021, senast ändrad den 7 juni 2021 av