Delta i vår trygghetsundersökning

När Tranemo kommun och polisen tecknade ett medborgarlöfte i somras var tryggheten i fokus. Polisen ska tillsammans med Tranemo kommun fokusera på att öka och bevara tryggheten. Nu vi vill veta hur du upplever tryggheten i kommunen, svara gärna på vår trygghetsundersökning.

Höghus och TranemosjönFoto: Andreas Natt och Dag

– Det är viktigt för oss att oss att få in synpunkter från invånarna i kommunen, säger Daniel Fyhr, säkerhetssamordnare och en av personerna som har arbetat fram enkäten.

Den digitala trygghetsundersökningen genomförs fram till och med 30 november. Enkäten är öppen för dig som bor i Tranemo kommun, oavsett hur gammal du är eller vad du har för sysselsättning.

När du deltar i trygghetsundersökningen hjälper du till i arbetet med att göra Tranemos kommun till en trygg och säker plats för alla. Dina svar är  anonyma och du behöver inte lämna några personuppgifter.

Resultatet kommer att användas för att utveckla och stärka kommunens och polisens trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete. Resultatet av undersökningen presenteras i en rapport i början av nästa år.

Svara på enkäten


Publicerad den 4 november 2020, senast ändrad den 4 november 2020 av