Häng med oss live på onsdag – ställ frågor om corona

Hur är läget i kommunen just nu kopplat till corona, vilka insatser har gjorts och hur ser det ut framöver? Det är en del av de frågor som du kan får svar på under vår livesändning på Facebook på onsdag 3 juni Dessutom kan du ställa frågor direkt till de personer som deltar i sändningen.

Höghus och TranemosjönFoto: Andreas Natt och Dag

Kommunchefen Carita Brovall kommer tillsammans med representanter från lärande, omsorg, samhällsutveckling och tekniska sektionen att vara med i sändningen som drar igång klockan 13.00 på onsdag 3 juni.

Minst fram till klockan 13.15 kommer sändningen att pågå och du som tittar och lyssnar kan skicka in dina frågor eller funderingar direkt genom kommentarsfältet på Facebook. Det går också bra att skicka in frågor i förväg genom att skriva din fråga här.

– Vi ser det här som en bra möjlighet att berätta vad vi har gjort kopplat till corona och samtidigt ge en möjlighet till kommuninvånare att komma med inspel, säger Carita Brovall.

Häng med på onsdag!


Publicerad den 1 juni 2020, senast ändrad den 10 juni 2020 av