Utbildnings- och rekryteringsmässa i idrottshallen

Ungdomar och lokala företagare är två av grupperna som kan mötas på den årliga utbildnings- och rekryteringsmässa den 29 januari.

Människor på mässa.

– Vi vill visa vad det finns för företag i kommunerna. Långt ifrån alla företag är med, men de som vill visa upp sig lite extra finns på plats, säger Manda Schillerås, näringslivskoordinator på Tranemo kommun.

Företag från Tranemo och Svenljunga, Ung Företagsamhet och Svenljunga och Tranemo kommuner ställer ut. Elever från Svenljunga och Tranemo är målgruppen men allmänheten är också välkomna. Marie Arturén är konferencier.

Klockan 10.00 öppnas dörrarna till mässan i Tranemo idrottshall och fram till 15.00 finns det möjlighet att knyta kontakter med framtida arbetskraft för företagare och ungdomar kan känna företagen på pulsen.

Mässan genomförs i samverkan mellan näringslivsenheterna i Tranemo och Svenljunga kommuner, näringslivet och skolan i de två kommunerna.


Publicerad den 23 januari 2020, senast ändrad den 23 januari 2020 av