Uppvaktningar vid kf sammanträde

Vid kommunfullmäktiges decembersammanträde uppvaktades medarbetare som varit i kommunens tjänst i 25 år, SM-mästare och det delades även ut kulturstipendier och stipendier till ledare samt till unga ledare. Sist men inte minst delades kommunfullmäktige ut sitt egna pris ”Medborgarpriset” som i år har tema, Tillgänglighet

Uppvaktningar vid KF sammanträde i december 2018

Film från uppvaktningarna på fullmäktiges sammanträde

25-års jubilarer

Anställda i kommunen i 25 år

Helen Karlsson, Barnskötare Solhagen, Mia Finstad – Habiliteringspersonal Havrestigen, Veronica Ronnemo – Kommunikatör  och Jukka Ohtonen – Lärare 7-9 Tranängskolan.  Saknas på bilden gör, Susanna Odelberg – Skoladministratör Tranängskolan, Mona-Lis Carlsson – Barnskötare Parkhagen, Ann-Marie Larsson – Elevassistent Grundsärskolan, Åsa Nilsson – Undersköterska Hjälmå

Ledarstipendiater och Unga ledarstipendiater

Ledarstipendiater 2017

Ledarstipendiater 2018

Thomas Persson, Tranemo IF
Ri
ckard Sjögren, Tranemo IF
Kenneth Johansson, Tranemo IF skidor

Ledarstipendiater unga ledare 2017

Unga ledarstipendiater

Alicia Gustavsson, Tranemo Gymnastikförening
Evelina Tranefors, Tranemo Gymnastikförening
Wilma Andersson, Limmareds IF

Svenska mästare 2018

Svenska Mästare 2018

Ingemar Persson, Ambjörnarps Vattenskidklubb
Peter Svensson, Ambjörnarps Vattenskidklubb
Mattias Bertilsson, FMCK Borås Trial
Tuva Persson, Tranemo IF Skidklubb, saknas på bilden, Tuvas pappa tar emot priset

Rasmus Lidén, Tranemo Cykelsällskap
Björn Bylin, Ambjörnarps Vattenskidklubb, saknas på bilden
Johanna Andersson, Dalstorps Skytteförening, saknas på bilden

Kulturstipendiater 2017

Kulturstipendiater 2018

Bertil Olsson
Roland Lindgren

Medborgarpriset – Tillgänglighet 2018

Medborgarpristagaren 2018

Helen Petersson, Ambjörnarp

Motivering:
”Genom att på ett mycket aktivt sätt arbeta för att ge alla kommunens invånare tillgång till bibliotekets utbud, skapar Helen förutsättningar för barn, ungdomar med funktionsnedsättningar och deras föräldrar att kunna följa med i skolarbete, få tillgång till böcker och läromedel. Även i arbetet för att göra läsning och litteratur tillgängligt för nya svenska har Helen varit en viktig pusselbit. Helens goda bemötande, hennes lyhördhet och snabba agerande i att ta fram senaste nytt av  information och hjälpmedel har varit till stor nytta för många kommuninvånare.”

 


Publicerad den 11 december 2018, senast ändrad den 11 december 2018