Namninsamling för ökad turtäthet mellan Sjötofta och Tranemo

Under trygghetsmötet i Sjötofta i maj framkom att fler bussturer mellan Sjötofta och Tranemo vore önskvärt. Då togs initiativ att anordna en namninsamling på orten.

Överlämning av namninsamling

Igår den 26 juni lämnades namnunderskrifterna över till kommunstyrelsens ordförande Tony Hansen. Överlämnandet skedde i Bygärde med kaffe och dopp som Sjötoftaborna bjöd på. Under träffen medverkade även Markus Nyström, samhällsplanerare samt Ingela Karlsson, integrationssamordnare. Tolk på arabiska fanns med för att öka förståelse och delaktighet.

Kommunalråd Tony Hansen:

”Det är roligt att man känner en delaktighet i kommunen och att man tar initiativ att vara med och påverka vår utveckling”.

Västtrafik är de som ansvarar för vilka bussturer som ska köras. Tranemo kommun kommer att ta med de synpunkter och förslag som under gårdagen uppkom till den årliga dialogen med västtrafik som sker under hösten 2018.


Publicerad den 27 juni 2018, senast ändrad den 27 juni 2018 av