Svenskt Näringsliv gästar Tranemo 31 maj!

Svenskt Näringsliv pratar om företagsklimat och upphandling under näringslivsveckan!

Svenskt näringsliv

31 maj, Glasets Hus

16.45-17.45, Föreläsning företagsklimat

Anna Gillek, regionchef på Svenskt Näringsliv i Västra Götalands län, jobbar bland annat med att öka förståelsen för företagens verklighet men även att företagen ska få så bra villkor som möjligt för att växa. Under kvällen berättar Anna hur företagsklimatet ser ut i Tranemo kommun.

18.15-19.15, Föreläsning om upphandling

Birgitta Laurent är upphandlings- och konkurrensexpert på Svenskt Näringsliv. Den offentliga marknaden omsätter stora summor varje år men tyvärr sjunker antalet anbud vid upphandling år för år. En viktig fråga är därför hur vi ska få fler företag att vilja vara med och konkurrera om de offentliga kontrakten. Det handlar inte bara om att stärka företagsklimatet genom att göra den offentliga marknaden mer lättillgänglig utan också om att offentlig sektor ska göra bättre affärer. Under kvällen kommer Birgitta med råd till såväl leverantörer som till politiker och tjänstemän.

19.15-20.00 Efter föreläsningarna är det mingel och After work med underhållning från Kulturskolan. 

Anmälan går till manda.schilleras@tranemo.se


Publicerad den 21 maj 2018, senast ändrad den 21 maj 2018