Inbjudan till trygghetsmöte

Tranemo kommun har sedan årskiftet inrättat en enhet som heter Trygg och Säker kommun. Enheten består i grunden av säkerhetssamordnare, integrationssamordnare och folkhälsostrateg. Enheten ska arbeta med att skapa gemensamma lägesbilder för att möjliggöra att vår kommun ska vara och förbli en trygg kommun att bo och leva i. Underlag till lägesbild fås av till exempel kommunens verksamheter och polisen.

Händer formade som ett hjärtaHänder formade som ett hjärta

Som ett led i det trygghetsfrämjande arbetet vill vi börja med trygghetsmöten ute i kommunen och skapa möjligheter till goda dialoger mellan kommun och invånare.

Ett trygghetsmöte innebär bland annat uppföljning av trygghetsvandring och information om något som ni ute på orten önskat eller som vi ser ett behov av utifrån de lägesbilder vi får in av polis och kommunens verksamheter. Vi kommer att besöka alla större orter i kommunen med jämna mellanrum framöver.

Den 17 maj besöker vi Sjötofta, där gjorde vi en trygghetsvandring under hösten 2017, och programmet är som nedan:

Kl 18.00 – 20.00 finns vi på Bygärde och bjuder på fika. Kom och besök oss, få information och ge oss din bild av Sjötofta. Från kommunen finns representanter för Trygg och Säker kommun och kommunpolis på plats.
Mellan kl 19.00 – 20.00 finns vi även på Sjövalla under första halvlek av hemmamatchen mellan Sjötofta och Grimsås

Kom och träffa oss, vi vill veta hur vi tillsammans kan hålla Sjötofta tryggt och säkert!


Publicerad den 25 april 2018, senast ändrad den 25 april 2018