Kommunerna hyllar företagare

I fredags samlades representanter från Tranemo och Svenljunga kommuner för att hylla företagare på den årliga företagarfesten som arrangeras av kommunerna i nära samarbete med STT och Företagarna.

Samtliga pristagareSamtliga pristagare

 

Utmärkelsen i ÅRETS PROFIL TURISM SVENLJUNGA- OCH TRANEMO KOMMUNER gick till, Det goda hos Lisa, Madeleine Hallberger & Malin Carlén

Motivering:
”Årets vinnare har på kort tid skapat en välbesökt och attraktiv mötesplats för såväl invånaren som resenären. På ett lyhört och initiativrikt sätt har de gjort satsningar som tillfört ett mervärde även till andra aktörer. Engagemanget och entusiasmen avspeglar sig i menyn med lokalproducerat tänk, så väl som i värdskapet till gästen. Företaget har därmed blivit en viktig aktör i utvecklingen för att öka attraktionskraften på destinationen ut till resenärer och lokala besökare.”

Vinnare i årets turism profil - Det goda hos Lisa

Vinnare i årets turism profil – Det goda hos Lisa

Utmärkelsen ÅRETS PROFIL HANDEL & SERVICE TRANEMO KOMMUN gick till Thomas Johansson, Antik & Antikvariat Tranan

Motivering:
”Vinnaren har genom ett outtröttligt engagemang för samhället och dess utveckling kombinerat ett genuint egenintresse med entreprenörskap. Med stor framgång har han varit drivande i aktiviteter och utvecklat nätverk med andra aktörer för att tillsammans skapa en attraktiv plats. Tranemo kommun har fått ytterligare en attraktion som har blivit ett välrenommerat besöksmål där man kan förkovra sig i gammalt och nytt.”

Årets profil Handel & Service Tranemo kommun - Thomas Johansson

Årets profil Handel & Service Tranemo kommun – Thomas Johansson

ÅRETS FÖRETAGARE I TRANEMO KOMMUN gick till, Sjörreds Skogsentreprenad AB, Göran Petersson

Motivering:
”Med lång erfarenhet har entreprenören visat på långsiktigt fokus på miljön. Genom kloka investeringar, framåtanda och gott samarbetet med olika intressenter bevisar man också att det är möjligt att uppnå långsiktig lönsamhet i en tuff bransch. Företagets många olika grenar vårdas på ett föredömligt sätt, bland annat genom att ge en bra grogrund för såväl sin personal som skolelever på besök samt genom att erbjuda praktikplatser.”

Årets företagare - Sjörreds Skogsentreprenad AB

Årets företagare – Sjörreds Skogsentreprenad AB

 

Stort tack till Hedströms Åkeri som öppnade upp lokalerna för oss!

 

Bilderna är tagna av Boel Ferm på uppdrag av STT


Publicerad den 20 november 2017, senast ändrad den 20 november 2017