Intresseanmälan korttidsvikariat

Vårdpersonal med glada pensionärer som spelar kort

Är du intresserad av korttidsvikariat inom omsorgen?

Vi söker främst dig som har utbildning inom socialt arbete samt vård och omsorg.

Som vikarierande timvikarie ska du med kort varsel kunna arbeta på Tranemo kommuns olika enheter inom området. Arbetet kräver stor flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga samt ansvarskännande.

Vid intresse kontakta bemanningsenheten timepool@tranemo.se

Är du intresserad av korttidsvikariat inom förskola, skola och fritidshem?

Kanske är du högskolestudent, jobbar deltid eller bara intresserad av ett omväxlande och ansvarsfullt extra arbete.

Arbetet kräver stor initiativ- och samarbetsförmåga, du behöver vara flexibel och ansvarskännande. Som korttidsvikarie hos oss har har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra förskolor, skolor och fritidshem. Samtidigt får du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser, där du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

För att få arbeta inom förskola, skola och fritidshem måste man enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget bifogar du tillsammans med din intresseanmälan.

Kvalifikationer

För arbete inom förskola, skola och fritidshem ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Pedagogisk utbildning och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande. Din utbildningsbakgrund avgör vilken anställningsform och befattning du har i ditt arbete som vikarie.
Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Hos Polisen hämtar du begäran om utdrag ur belastningsregistret

Intresseanmälan Korttidsvikariat

Välkommen med din ansökan!


Publicerad den 13 november 2017, senast ändrad den 30 augusti 2023