Bio

Är du filmintresserad och vill vara med och driva biografen? Gillar du scenkonst och vill ha tillgång till en scen? Ta kontakt med oss på Kultur i Tranemo så pratar vi mera!

Min pappa Marianne - filmvisning

Min pappa Marianne

Tisdag 6 oktober, kl. 19.00 – fri entré

Denna filmvisning är del av Tranemo Pride 2020. Kultur i Tranemo kommun bjuder på biljetten, så fri entré. OBS endast 50 platser, vill du vara säker på att få en biljett, mejla kultur@tranemo.se och boka din plats.

Efter visningen är du välkommen att stanna för ett filmsamtal. Kiosken är inte öppen så ta med din egen dricka och snacks. 

Om filmen:
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.


Publicerad den 25 september 2020, senast ändrad den 25 september 2020