Poddsläpp Tranemo 50 år!

Annonsbild med gröna bubblor i bakgrunden, foton på poddare och färgglada händer i botten.Poddsläpp

Idag måndag släpper vi podden Tranemo 50 år!

Upptäck Tranemo’s fängslande historia och nutid genom den spännande podcasten ”Tranemo 50 år”! Följ med Christoffer Andersson, Carita Brovall och Arne Willhammar när de tar dig med på en resa genom tiderna från 1970-talet fram till idag. Utforska de stora händelserna och följ förändringarna inom föreningar och näringsliv, och jämför dagens Tranemo med hur det var 1974.

Men det stannar inte där! UngPoddTranemo är också med och kryddar upp podcasten med sina underhållande inslag. Lyssna när de ger sig ut på fältet och samtalar med människorna i kommunen, och få en unik inblick i både förr och nu.

Missa inte chansen att fördjupa dig i Tranemo’s historia och samtida skeenden med ”Tranemo 50 år” och UngPoddTranemo!


Publicerad den 22 mars 2024, senast ändrad den 25 mars 2024