Kommunens kvalitetsstrateg, en av fem finalister

Det är tidningen Kvalitetsmagasinet som utser Årets Kvalitetsprofil och syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma kvalitetsproffessionen och människorna som driver förbättringsarbete varje dag. Som kvalitetsstrateg i Tranemo kommun är det precis vad Esbjörn gör i sitt dagliga arbete, han har fokus på ständiga förbättringar och arbetar som bollplank för chefer i kvalitets- och utvecklingsarbetet.

Tidningsklipp från tidningen Kvalitetsmagasinet där Esbjörn Johansson presenteras som en av finalisterna

Priset delas årligen ut till en person som med kunskap, engagemang och mod inspirerar och motiverar andra i kvalitetsarbetet. Alla vi som arbetar tillsammans med Esbjörn kan säkert skriva under på att det är ord som exakt beskriver vår kommuns kvalitetsstrateg, Esbjörn Johansson.

Presentation av finalisten i tidningen Kvalitetsmagasinet


Publicerad den 9 oktober 2023, senast ändrad den 9 oktober 2023