46 nya miljoner för landsbygdsutveckling

Tranemo kommun är med och bidrar till Leader Sjuhärads verksamhet, tillsammans med Bollebygd, Borås, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Ulricehamn och Vårgårda kommuner finansieras verksamheten med drygt 15 miljoner. Kommunernas medfinansiering innebär att Leader Sjuhärad får tillgång till ytterligare ca 31 miljoner från EU och staten, totalt kommer det att finnas 46 miljoner att fördela till olika satsningar runt om i Sjuhärad.

Medarbetare på Leader Sjuhärad firar med cider

I somras fick Leader Sjuhärad veta att den lokala utvecklingsstrategin för åren 2023-2027 blev godkänd av Jordbruksverket. Nu kan Leader Sjuhärad vara med och bidra till landsbygdsutveckling under ytterligare fem år – har du någon idé som du vill förverkliga, tveka inte, kontakta Leader Sjuhärad!


Publicerad den 14 oktober 2022, senast ändrad den 14 oktober 2022