Är du ung och letar efter jobb eller studier?

Välkommen till Öppen Dörr! I dagarna har vi skickat ut vykort till ungdomar från Arbetsmarknadsenheten. Vi vill hjälpa dig med att hitta ett jobb eller studier. Tillsammans hittar vi vägen till din framtid!

Vykort från arbetsmarknadsenheten

Träffa våra coacher på Öppen Dörr

På tisdagar och torsdagar klockan 13.00-15.30 kan du få hjälp med att söka jobb eller studier. Våra erfarna coacher finns vid din sida när du skriver CV, läser igenom annonser eller bara behöver lite pepp. Tillsammans utforskar vi vilka olika yrkesområden, jobb och studier som finns tillgängliga. Dessutom bjuder vi dig på fika.

Tisdagar: Arbetsmarknadsenheten, Jobbcentrum, Hantverkaregatan 2 C i Svenljunga

Torsdagar: Jobbcentrum, Tåstarpsgatan 9, våning 2, i Tranemo


Publicerad den 28 september 2022, senast ändrad den 28 september 2022