Starta eget företag i sommar – UngDrive Academy

Tranemo kommun erbjuder platser till UngDrive Academy – en populär entreprenörskapsutbildning på sommarlovet. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Du medverkar på en 5 dagar långt kickoff där du får inspiration, workshops, coaching, säljträning och ett startkapital på 2 000 kronor. Därefter får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som förverkligas under sommarlovet och på så sätt tjänar man sina egna pengar.

FerieentreprenörerUng Drive

 

Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

 

Läs, se och ansök mer om UngDrive Academy

OBS: För dig som går åk 9, 1:a eller 2:a året på gymnasiet. Begränsat antal platser så försten till kvarn!


Publicerad den 10 mars 2020, senast ändrad den 16 mars 2020