Anmäl skolskjuts till skolavslutningsdagen 14 juni

Alla elever i grundskolan och gymnasieskolan som önskar skolskjuts till eller från skolan under skolavslutningsdagen den 14 juni behöver anmäla det.

BlommaBlomma

Varken skolskjutsen eller linjetrafiken går som vanligt under skolavslutningsdagen den 14 juni. Alla som vanligtvis åker skolskjuts/buss till och från skolan måste därför anmäla om de önskar skolskjuts under skolavslutningsdagen. Anmälan ska ske senast den 27 maj via e-post till skolskjuts@tranemo.se.

I anmälan ska följande framgå:

  • Elevens namn
  • Elevens skola
  • Om skjuts önskas till och/eller från skolavslutningen

Elever som vanligtvis åker linjetrafik åker som vanligt med linjetrafiken till skolan, men hem sätts särskilda bussar in. Observera att även dessa elever måste anmäla om de önskar skolskjuts hem från skolavslutningen.


Publicerad den 27 maj 2019, senast ändrad den 27 maj 2019 av