Vattenläcka lagad – skoldag som vanligt 11 oktober

Vattenläckan på Tranängskolans område under onsdagen den 10 oktober är nu lagad. Det innebär att undervisning på Tranängskolan och verksamheten på de båda förskolorna imorgon torsdag 11 oktober sker precis som vanligt för samtliga elever.

betongrör i marken

Avvaktar analyssvar

När en vattenläcka sker kloreras och analyseras vattnet. Analysen tar tre dagar att få svar på. Under de tre dagarna kan vi inte garantera dricksvattenkvaliteten. Vi avråder därför ifrån att dricka vatten direkt från kranen under torsdagen den 11 oktober och fredagen den 12 oktober. Ett svar på när vattnet åter igen är av bra kvalitet kommer tidigast under helgen. En svag smak av klor kan finnas kvar i början av nästa vecka, vilket är ofarligt.

Mat kommer serveras som vanligt. Måltidsdryck kommer att serveras till lunchen (även till frukost och mellanmål på förskola och fritids). Dricksvatten kommer finnas på förskolan och fritids. De elever som vill dricka vatten under dagen, utöver till maten, ber vi ta med egen vattenflaska. Toaletterna kommer fungera precis som vanligt och det är ofarligt att tvätta händerna och duscha.

Stort tack till alla vårdnadshavare som mötte upp snabbt idag onsdag och till alla interna och externa medarbetare!


Publicerad den 11 oktober 2018, senast ändrad den 11 oktober 2018