Nyheter

Glad pojke i simbassängenSimhall

STÄNGT

På grund av de skärpta allmänna råden stänger Tranemo kommun gymmet och simhallen och idrottshallen för allmänheten fram till och med 24 januari. För skolelever som ska genomföra simundervisning kommer simhallen att vara öppen.  Stängningen kan komma att förlängas beroende på hur utvecklingen av smittspridningen ser ut.

Inställda aktiviteter under hösten

Simhallen kommer inte att starta någon vattengympa, Aufguss/bastuviftning eller vuxensimskola drop in under hösten på grund av coronapandemin.

Familjekort/familjebad

Familjebad gäller för två vuxna och högst tre barn under 18 år. Avgiften för familjebad är 1390 kr under 2020.

Alla ni som ska ingå i familjekortet, 2 vuxna och max 3 barn, behöver vara på plats i simhallen vid köptillfället då ni kommer att fotograferas. Ni får därefter en plastbricka att visa upp i receptionen varje gång när ni ska bada. Personalen kontrollerar då, via fotot, att det är rätt familjemedlemmar innan ni släpps in i simhallen.

Prisändringar

Taggen till gym/bad kostar 50 kronor. Samma summa gäller vid hallhyra.

Öppettider på Gym1

Gym1 har öppet kl 6.00-22.00 varje dag, även på lördagar! Gym1 kommer också att vara öppet hela sommaren.

Åldersgräns på Gym1

Nu kan du som är 16 och 17 år träna på Gym1 tillsammans med din målsman. Målsman ska vara med och teckna gymavtalet och gå igenom de regler som gäller för er träning. Gymavtalet tecknas i simhallens reception under simhallens öppettider.

Kontantfri verksamhet

Vi är en kontantfri verksamhet. Vi tar kort och Swish.

Skåp som kräver hänglås

Om du vill låsa in dina tillhörigheter i ett skåp behöver du ta med ett eget hänglås. Vi kommer även att sälja hänglås i kassan.
Vi har fortfarande kvar de mindre skåpen till värdesaker inne i simhallen, till dessa behövs en 10 krona, vilket vi tyvärr inte kan växla åt er längre då vi har en kontantfri kassa.

Det går inte att ”paxa” ett skåp! Vi bryter upp låsta skåp varje morgon.


Publicerad den 14 augusti 2017, senast ändrad den 22 december 2020