Bokning av idrottshallar

Innebandy i en idrottshallInnebandy i en idrottshall

Välkommen med er säsongsbokning!

Bokningen ska göras senast 31 maj. Även de föreningar och privatpersoner som har haft samma tid i många år måste göra en ny säsongsbokning, för att vara säker på att få behålla sin tid. Det finns idrottshallar i Dalstorp, Grimsås, Limmared, Länghem och Tranemo. Föreningar, företag och privatpersoner är välkomna att hyra hallarna. Hallarna måste bokas via e-tjänsten som du når via länken till höger på denna sida, det går ej att boka hallar via e-post eller telefonsamtal.

Hallhyra

Hel hall 175 kr/tim
Halv hall 87 kr/tim
Badmintonbana 72 kr/tim
Kombisal 88 kr/tim

Genom bokningsschemat nedan kan du se när det finns lediga tider i idrottshallarna i Tranemo kommun.

OBS! Du måste få din bokning bekräftad för att ha tillgång till hallen, en bokningsbekräftelse kan ta upp till 7 dagar att få, så boka i god tid. Alla bokade tider debiteras! Avbokningar görs via e-post till bokning.idrottshallar@tranemo.se, senast 7 dagar före den tid du vill avboka.

För att komma in i hallen som du har hyrt behöver du en tagg/kort. Dessa hämtas ut i receptionen i Tranemo sim- och idrottshall under simhallens öppettider. Öppettiderna hittar du här på hemsidan. Taggavgiften är 65 kronor.

Har du en tagg så meddela det i din bokningsansökan, vi behöver taggnummer B eller Be vid bokning i Tranemo. Vid bokning i övriga idrottshallar behöver vi taggnummer MFd eller MI för att kunna aktivera din tagg.

Bokningsschema för idrottshallarna
Ordningsföreskrifter idrottshallar (PDF)
Ansökan om säsongsbokning idrottshallar

Kontakt

bokning.idrottshallar@tranemo.se


Publicerad den 15 december 2015, senast ändrad den 6 mars 2024