Bokning av idrottshallar

Idrottshallarna i kommunen är stängda för nya bokningar fram till och med den 30 september 2021 på grund av att smittspridningen ökar i samhället. (Datum kan komma att ändras beroende på utvecklingen av pandemin)

Innebandy i en idrottshallInnebandy i en idrottshall

 

Säsongsbokning ska göras senast den 31 maj. Även de föreningar och privatpersoner som har haft samma tid i många år måste göra en ny säsongsbokning, för att vara säker på att få behålla sin tid. Det finns idrottshallar i Dalstorp, Grimsås, Limmared, Länghem och Tranemo. Föreningar, företag och privatpersoner är välkomna att hyra hallarna. Hallarna måste bokas via denna sidan, det går ej att boka hallar via e-post eller telefonsamtal.

Hallhyra 
Hel hall 170 kr/tim
Halv hall 85 kr/tim
Badmintonbana 70 kr/tim

Genom bokningsschemat nedan kan du se när det finns lediga tider i idrottshallarna i Tranemo kommun.

OBS! Du måste få din bokning bekräftad för att ha tillgång till hallen, en bokningsbekräftelse kan ta upp till 7 dagar att få, så boka i god tid.  Alla bokade tider debiteras! Avbokningar görs via e-post till bokning.idrottshallar@tranemo.se, senast 7 dagar före den tid du vill avboka.

För att komma in i hallen som du har hyrt behöver du en tagg/kort. Dessa hämtas ut i receptionen i Tranemo sim- och idrottshall under simhallens öppettider. Öppettiderna hittar du här på hemsidan. Taggavgiften är 50 kronor.

Kontakt

bokning.idrottshallar@tranemo.se

Publicerad den 15 december 2015, senast ändrad den 19 augusti 2021

E-tjänster och blanketter

Kontakt