Bokning av idrottshallar

Efter de skärpta restriktionerna som presenterades den 18 december stänger vi våra idrottshallar, simhall, ishall. Undantag från detta görs nu så att vi från och med den 8 februari  öppnar våra idrottshallar och ishallen för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Från 7 juni till och med 15 juli kan tid bokas i gym1 för enskild träning.

Innebandy i en idrottshallInnebandy i en idrottshall

Här kommer ett förtydligande från krisledningen i kommunen vad som gäller vid hyra av idrottshallar.

Tranemo kommun tillåter inte att föreningar som hyr idrottshallarna bedriver träningsmatcher med lag från andra närliggande kommuner. Dock tittar regeringen just nu på ett förslag kring träningsmatcher och liknande, men ännu finns inget nytt direktiv från den nationella nivån.

 Säsongsbokning ska göras senast den 31 maj. Även de föreningar och privatpersoner som har haft samma tid i många år måste göra en ny säsongsbokning, för att vara säker på att få behålla sin tid. Det finns idrottshallar i Dalstorp, Grimsås, Limmared, Länghem och Tranemo. Föreningar, företag och privatpersoner är välkomna att hyra hallarna på helger samt vardagar mellan kl 16.00 och 22.00. Hallarna måste bokas via denna sidan, det går ej att boka hallar via e-post eller telefonsamtal.

Hallhyra 
Hel hall 170 kr/tim
Halv hall 85 kr/tim
Badmintonbana 70 kr/tim

Genom bokningsschemat nedan kan du se när det finns lediga tider i idrottshallarna i Tranemo kommun.

OBS! Du måste få din bokning bekräftad för att ha tillgång till hallen, en bokningsbekräftelse kan ta upp till 7 dagar att få, så boka i god tid.  Alla bokade tider debiteras! Avbokningar görs via e-post till bokning.idrottshallar@tranemo.se, senast 7 dagar före den tid du vill avboka.

För att komma in i hallen som du har hyrt behöver du en tagg/kort. Dessa hämtas ut i receptionen i Tranemo sim- och idrottshall under simhallens öppettider. Öppettiderna hittar du här på hemsidan. Taggavgiften är 50 kronor.

Kontakt

bokning.idrottshallar@tranemo.se

Publicerad den 15 december 2015, senast ändrad den 3 juni 2021

E-tjänster och blanketter

Kontakt