Samråd – Cykelväg Länghem

Trafikverket Region Väst planerar att bygga en cirka 2 kilometer lång gång- och cykelväg längs väg 1676, mellan pendelparkeringen vid väg 27 och Kryddvägen i Länghem.

AI-genererad bild på tre barn som cyklar på cykelväg jämte landsväg. Blå himmel, grönt runtom, hus långt fram.AI-genererad bild: Cyklande barn på cykelväg.

Trafikverket har tagit fram ett samrådsunderlag som innehåller information om projektet. Samrådsunderlaget finns tillgängligt på projektets webbplats: Läs mer och följ tidsplanen här.
På webbplatsen kan ni även ta del av projektets tidplan och övrig relevant information.

Syftet med samrådet är att ni som fastighetsägare, samt berörda myndigheter och organisationer, ska kunna bidra med kunskap om förhållanden som är viktiga att ta hänsyn till i det fortsatta arbetet. Efter att vi har mottagit era synpunkter kommer vi att arbeta vidare med ett förslag till en ny gång- och cykelväg baserat på inkomna synpunkter.

Vi vill få in era synpunkter och yttranden på samrådsunderlaget senast 2 oktober 2024. Synpunkter lämnas via synpunktsformuläret på projektets webbplats.
Synpunkterna kan alternativt skickas till Trafikverket Ärendemottagningen, Investering, Box 810, 781 28 Borlänge, eller via e-post till investeringsprojekt@trafikverket.se.
Ange ärendenummer TRV 2023/54283.

Vi ber er också att underrätta eventuella arrendatorer eller andra innehavare av nyttjanderätt om samrådsunderlaget.

Synpunkter och yttranden får skickas in under hela projekttiden. Önskar ni skicka in synpunkt efter ovannämnt slutdatum går det bra att kontakta projektets markförhandlare.

Kontaktpersoner på Trafikverket är:
Malin Norlander, projektledare, 010-123 01 51
Anders Engström, markförhandlare 010-123 36 25


Publicerad den 12 september 2024, senast ändrad den 12 september 2024