Företagslots/en väg in

 

Flygbild över höghus vid TranemosjönFoto: Andreas Natt och Dag

Företagslotsen är en funktion som gör det enklare och mer effektivare för dig som företag att få kontakt med rätt nätverk. Det kan gälla frågor kring plan- och bygglov, mark, VA, brandskydd, miljö, livsmedel, alkohol, allmänna företagarnätverk eller kontakter till rådgivning.

För kontakt maila foretagslots@tranemo.se

Vill du starta eget eller utveckla ditt företag i Tranemo?

Företagslotsen hjälper dig att hitta rätt. Genom företagens vänner hjälper vi dig att finna god rådgivning. Vi har kontakterna för att du ska kunna lyckas. Om du planerar att starta eget eller utveckla din verksamhet är det bra att höra av dig till oss i god tid. Det kan gälla att starta eget, lotsning kring Kontaktcenter för Bygg- och miljöfrågor, tekniska frågor och markfrågor.

Utbudet av mark och lokaler varierar, kommunen äger och hyr ut vissa lokaler. För senaste nytt gå in på sidan mark och lokaler.

Vill du komma i kontakt med bygg och miljö i Gislaved kontaktar du dem på 0371 810 00 eller kommunen@gislaved.se.

Nätverk

I kommunen finns olika företagarnätverk där du som företag kan bli delaktig i. Följande företagarnätverk är aktiva:

Tillväxt Tranemo, Lantbrukarnas Riksförbund Tranemo (LRF), Hantverkarnätverket, Tranemo Handel & Service, Kvinnligt nätverk i Kind (KVIND:s), Företagarna Kind, Programråd Skola och Näringsliv, Gröna Näringar och Kulturnätverk (kulturarbetarna).

Företagshotell

I Tranemo kommun har vi företagshotell. Ett i Länghem på Rådde Gård med ca 10 företag, ett på Väveriet i Uddebo med ca 15 företag samt Gula fabriken med inriktning på hantverk i trä.

 

 


Publicerad den 8 juli 2015, senast ändrad den 16 januari 2022