Företagarfrukost

Du som företagsledare betyder mycket för Tranemo kommun, därför vill vi bjuda in dig till lunch- och frukostmöten som erbjuder inspiration, kunskap och mingel! Vår gemensamma mötesplats för samverkan mellan företagare, politiker och tjänstemän. Det är tillsammans vi kan skapa ett bättre företagsklimat i kommunen!

Företagarfrukost_Puff

NÄSTA TRÄFF:

6 februari
TEMA: Näringslivspolicy för Tranemo kommun

Demokrati och visionsberedningen har fått i uppdrag av kommunfullmäktige att ta fram en näringslivspolicy för Tranemo Kommun. Som företagare kan du nu vara med och påverka genom att delta i en workshop för att belysa just de områden som är viktiga för dig och ditt företag.

Näringslivet har stor betydelse för att skapa en levande kommun och ge möjlighet till sysselsättning för kommunens invånare. Det är nu dags att skapa ett policydokument för detta strategiskt viktiga område. Näringslivet omfattar en mångfasetterad skara av stora och små företag med olika verksamhet och därmed också skiftande behov och problem. Viktigt är att få belyst de förutsättningar som krävs för en god utveckling av befintliga företag men också vilka möjligheter som kan skapas för etablering av nya verksamheter.

Framförhållning vad gäller markförsörjning och kompetensförsörjning är betydelsefulla faktorer i detta sammanhang men även bostäder, barnomsorg mm som påverkar möjligheten att locka nya företag till kommunen.

Passa också på att frukostmingla med kollegor, tjänstemän och politiker!

När: Tisdag 6 februari 2018 kl 07.30-09.00
Var: Glasets Hus, Limmared

Frukosten är kostnadsfri! Vi börjar med kaffe och avslutar med frukost.

Anmäl dig HÄR senast den 2 februari.
Anmälan är bindande, utebliven avanmälan debiteras med 100 kr.

Varmt välkomna!

Arrangeras i samarbete med Tranemo kommun, Företagarna i Kind och Kultur 1740.


Publicerad den 8 juli 2015, senast ändrad den 21 februari 2018

Kontakt

Adress

Glasets hus
Östra Järnvägsgatan 2
514 41 Limmared

Öppettider

Följande tisdagar
mellan kl. 07:30 - 09:00:

5 december

Karta

Visa större karta