E-tjänster barn och utbildning

***E-tjänsterna är stängda för systemförvaltning i februari följande datum och tider:

19 februari kl. 13.00 till och med 20 februari kl. 17.00

24 februari kl.16.00 till och med 25 februari kl. 17.00

Under denna tid ska programmet vara tillgängligt för IT funktionen för att göra tekniska uppdateringar och inga registreringar i e-tjänster ska göras.

Schematjänsten för förskola och fritidshem.

Ladda hem appen

Om du inte redan har laddat hem appen Tieto Edu kan du göra det via Google Play eller App Store. Har du inte möjlighet att använda appen på din telefon eller surfplatta, kontakta Förskoleadministratörerna Eva-Lena Stjerna  eller Marie Johansson för information om alternativ.

Vad vill du göra idag?

E-tjänster är till för att du enkelt och snabbt ska få översikt över och även kunna hantera ditt eller dina barns förskole- och fritidshemsplaceringar, ändra bland annat inkomstuppgift och se ditt barns pedagogiska utveckling i Lärplattformen InfoMentor.
För elever i grundskolan kan du göra sjukanmälan och se ditt barns pedagogiska utveckling i Lärplattformen InfoMentor.
Som vårdnadshavare är det viktigt att ni uppdaterar era kontaktuppgifter då information, enkäter med mera skickas till den e-postadress som finns registrerad. Detta måste göras via e-tjänst som sedan uppdaterar informationen i till exempel InfoMentor.

För att kunna använda inloggad e-tjänsten förskola/fritidshem och elev måste man vara vårdnadshavare för barnet och vara folkbokförd i Tranemo kommun. Inloggning sker med Bank-ID. Om du inte redan har Bank-ID/e-legitimation beställer du det hos din bank. Läsa mer här.

Behöver du hjälp med inloggningsuppgifter för förskola och fritidshem kontakta förskoleadministratör Eva-Lena Stjerna. Gäller det inloggningsuppgift för elev i grundskolan kontakta sektionsadministratör Annelie Sallander.

Färgglada händer

E-tjänst frånvaroanmälan

Grundskolan är obligatorisk. Vi rekommenderar att vårdnadshavare inte söker ledigt från undervisningen för sina barn. Under datum då nationella ämnesprov genomförs beviljas inte ledigheter

Barn på promenad

E-tjänst förskola och fritidshem

Förskola är för barn mellan ett och fem års ålder när du som vårdnadshavare arbetar eller studerar. Rätten till plats inom förskola har ditt barn inom fyra månader från anmälningsdatum. Fritidshem är avsett för elever som går i förskoleklass, grundskola och grundsärskola och erbjuds till och med vårterminen det år barnet fyller 13 år. Regler…

Två kvinnor vid en dator, kanske en mamma och dotter

E-tjänst grundskola

Grundskolan använder InfoMentor som lärplattform. Här kan du se ditt barns kunskapsuppföljning, göra sjukanmälan och se schema.

E-tjänst skolskjuts

Rätten till skolskjuts innebär att kommunen är skyldig att anordna kostnadsfri skolskjuts om sådan behövs med hänsyn till färdvägens längd, trafikförhållandena, elevens funktionsnedsättning eller någon annan särskild omständighet. Resor till och från fritidshem eller förskola är inte skolskjuts utan dessa resor ansvarar vårdnadshavarna för. Skolskjuts tilldelas elev som uppfyller Tranemo kommuns regler gällande skolskjuts. Läs…

E-tjänst Kulturskolan

Anmäl dig till Kulturskolan! Välj de kurser du är intresserad av och anmäl dig till Tranemo Kulturskola, (du avanmäler dig via samma länk). ANMÄL DIG HÄR! Läs mer om TRANEMO KULTURSKOLA!

E-post_ikon

E-tjänst uppdatera kontaktuppgifter

  Vi hämtar uppgifter från Skatteverket gällande vårdnadshavare och folkbokföringsadress. Det finns ofta andra kontaktuppgifter som är viktiga för oss att ha uppdaterade. Här kan du enkelt uppdatera uppgifter gällande telefonnummer, mobilnummer och e-postadress. Bank-ID uppdatera kontaktuppgifter Inloggad tjänst uppdatera kontaktuppgifter