Linje 510 mellan Tranemo och Gislaved läggs ner

Västtrafik byter tidtabell från och med den 12 december, för en del linjer blir det förändringar.

Busstorget i Tranemo

För Tranemo kommun kommer följande förändringar att ske:

Linje 510 Tranemo-Gislaved

På grund av för få resenärer dras linje 510 mellan Tranemo och Gislaved in helt.

Det är möjligt att resa med linje 325 från Tranemo till Grimås och där byta till linje 245 med Jönköpings länstrafik mot Gislaved. Alternativt kan du ta linje 350 från Tranemo till Limmared och byta till tåg mot Gnosjö. I Gnosjö kan du sedan byta till linje 241 med Jönköpings länstrafik mot Gislaved.

Tågtaxi Tranemo

Linjen läggs ner. Tågtaxi är en tjänst som utnyttjas av få resenärer till en hög kostnad. Linjen läggs ner är för att den inte är ekonomiskt försvarbar att ha kvar och vi måste använda våra resurser där de gör som mest nytta, skriver Västtrafik på sin hemsida. Andra resmöjligheter till Limmared station finns med buss, Närtrafik eller med bil till pendelparkeringen vid stationen.

Har du frågor eller om du vill ha mer information

Kontakta Västtrafik, telefon 0771-414 300 (vardagar kl 6-22, helger 8-22)

Alla förändringar som genomförs från och med den 12 december


Publicerad den 18 november 2021, senast ändrad den 18 november 2021