Vi återgår till take away!

 

Utropstecken på post it-lapp.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens ännu hårdare restriktioner är biblioteket fortfarande stängt för besök. Från och med måndag 11 januari återgår vi dock till vår take away-verksamhet, vilket innebär att du kan beställa böcker/andra medier för avhämtning utanför biblioteket. Om du inte vet vad du vill låna, kan du beställa en ”överraskningspåse”. Påsen består av ett antal av bibliotekspersonalens bästa tips.

Om du tillhör en riskgrupp kan du även välja att få böckerna hemkörda. Kontakta oss i förväg.

Bokbussen går enligt ordinarie turlista. Den är fortfarande stängd för besök, i stället kommer bokbusspersonalen ut. Det går bra att beställa böcker, låna och lämna tillbaka.

Det är nu även möjligt att låna dator, kopiera eller göra utskrifter. Ärendet får max ta 15 minuter. Boka en tid innan, antingen via telefon eller mejl, så släpper vi in dig i biblioteket. Kom ihåg att teknisk självservice gäller, vi kan alltså inte hjälpa dig med ditt ärende.

Våra servicetider är följande:
Mån-tor: 10-19
Fre: 10-17
Lör: 10-13


Publicerad den 22 december 2020, senast ändrad den 11 januari 2021