Digitala tjänster och take away!

Använd bibliotekets digitala tjänster, eller beställ en bokpåse!

 

Med ditt lånekort har du tillgång till Biblio, Pressreader och Cineasterna. Det innebär att du kan lyssna på ljudböcker, läsa e-böcker, digitala tidskrifter och streama film hemifrån. Allt som krävs är ditt lånekort/personnummer och en fungerande PIN-kod. För mer information och instruktioner, klicka HÄR.

Vill du hellre läsa fysiska böcker, men undviker att gå in i lokalen, erbjuder vi take away-påsar. Du ringer eller mejlar biblioteket och beställer det du vill läsa. Personalen plockar sedan ihop en påse med böcker, lånar ut dem, och lämnar påsen till dig utanför Centralens entré.

Om du inte vet vad du vill läsa kan du beställa en överraskningspåse, fylld med personalens bästa tips. Kanske hittar du en ny favoritförfattare?

Du når oss på 0325-57 64 00, eller bibliotek@tranemo.se.


Publicerad den 4 november 2020, senast ändrad den 4 november 2020