Få sms eller e-post om planerade och akuta störningar

Nu kan du få information från oss via sms. Det är ett snabbt och smidigt sätt för oss att nå dig direkt med viktig information om vatten, avlopp, fjärrvärme och sophantering. På den här sidan kan du ändra eller registrera dina kontaktuppgifter.

Kvinna håller i mobiltelefon

När vi skickar ett sms till dig står det Tranemoinfo som avsändare. Meddelandet kan innehålla information om exempelvis vattenläcka, ändrade tider för sophämtning eller driftstörningar i fjärrvärmen. SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Vem får sms?

Mobilnummer hämtas från offentliga databaser. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – då kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick när din adress är berörd.
Om du inte får automatiskt sms kan det bero på att du har en telefon som inte är registrerad på din adress

Registrera telefon får att få aviseringar

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger fritidshus i kommunen eller vill ha information som berör din arbetsplats, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga.

Avisering via e-post

Har du ingen mobiltelefon eller svenskt abonnemang, eller jobbar du på ett företag och vill få informationen dit till en serviceadress?
Då kan du välja att få informationen som e-post istället, lägg till din e-postadress i formuläret längre ner.

Avregistrering

Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du också det via formuläret nedan.

 


Publicerad den 17 mars 2020, senast ändrad den 10 november 2021 av Kristina Nilsson