Läs tidskrifter digitalt med Pressreader!

 

Bokhylla med böcker

Nu fungerar vår tjänst Pressreader igen! Det innebär att du kan logga in hemifrån för att läsa tidningar och tidskrifter digitalt. Det finns omkring 700 olika publikationer på 60 olika språk. Ca 230 stycken av dem är på svenska, exempelvis Svenska dagbladet, Göteborgs-Posten och Aftonbladet.

För att ta del av tjänsten krävs att du är inloggad på vår hemsida/vår OPAC, alltså på ditt bibliotekskonto. Klicka sedan på länken som du hittar längst ner till vänster i menyn.

Om du i stället vill använda dig av Pressreaders app behöver du skapa ett personligt konto. Detta gör du genom att klicka på länken så att du hamnar på Pressreaders hemsida. Klicka på ”Sign in”-symbolen högst upp till höger och skapa ditt konto. Öppna därefter appen och logga in med dina uppgifter.

 

 


Publicerad den 12 mars 2020, senast ändrad den 12 mars 2020 av