Angående bibliotekets åtgärder i samband med Covid-19

 

Biblioteket kommer att ha fortsatt öppet för tidningsläsning vardagar kl 8.30-12. Även bemanningen av bokbussen på fredagar mellan kl 10 och 16 fortsätter som vanligt, under förutsättning att vi inte får andra direktiv. Skulle det ske någon förändring kommer vi att informera på våra sociala medier, webb och med affischering.

Vi uppmanar dig som besökare att hålla en god handhygien. Tvätta dina händer noggrant med tvål och vatten. Om du använder vår publika dator är vi tacksamma om du torkar av skrivbordet och din arbetsyta efteråt med en antibakteriell våtservett, som du hittar bredvid datorn. Stanna hemma om du känner tecken på sjukdom, biblioteket är en plats för alla och det är viktigt att vi visar varandra hänsyn.

Kontakta oss på telefon eller via mejl om du behöver hjälp med omlån eller har andra frågor. Vi har telefontid vardagar mellan kl 10 och 12 och svarar på mejl i mån av tid.


Publicerad den 18 mars 2020, senast ändrad den 20 mars 2020