Biblioteket flyttar!

Härliga tider väntar för biblioteket när vi ska ta plats i nya fräscha lokaler i Centralen. Flyttfest, smygöppning och stor premiäröppning väntar under det här året.

Den 28/2 bjuder vi in till fest för att fira flytten till de sprillans nya lokalerna i Centralen. Sista dag med ordinarie öppettider kommer att vara lördagen den 29/2, därefter har vi öppet mellan kl 8.30 och 12.00 för tidningsläsning i våra nuvarande lokaler den 2 mars till 30 april. Det går också bra att återlämna böcker, köpa gallrade böcker och kopiera under den här perioden. Från den 6 mars till 29 maj kommer bokbussen att fungera som ett mobilt bibliotek och stå parkerad utanför biblioteket varje fredag mellan kl 10 och 16. Du kan då hämta reservationer, låna och återlämna. Bokbussen kommer också vara i drift enligt ordinarie turlista.

Från och med 1 – 18 juni stänger vi biblioteket helt och förbereder inför smygöppningen på Centralen den 22 – 26 juni. Det nya biblioteket har sedan öppet för tidningsläsning under hela sommaren. Premiäröppningen av vårt nya bibliotek sker den 10 augusti. Varmt välkommen!

Klicka för att se tidsschema flytt av biblioteket

 

28 februari Flyttfest med fika. Chans att insupa miljön i de gamla bibliotekslokalerna för sista gången.

2 mars–30 april Öppet 8.30–12.00 för tidnings- och tidskriftsläsning i nuvarande lokaler. Det går även att återlämna lånade böcker, köpa gallrade böcker och kopiera.

6 mars–29 maj Varje fredag klockan 10–16 finns Bokbussen på plats utanför biblioteket.

22–26 juni Smygöppning av biblioteket på Centralen. Öppet för tidnings- och tidskriftsläsning hela sommaren.

10 augusti Premiäröppning av biblioteket på Centralen


Publicerad den 29 januari 2020, senast ändrad den 29 januari 2020 av Carlzon Carina