Ny kommunchef klar

Kommunstyrelsen har idag måndag den 19 juni tagit beslut om ny kommunchef.

Carita Brovall, kommunchefCarita Brovall

Efter en bra och effektiv rekryteringsprocess är det nu klart att Carita Brovall blir kommunchef i Tranemo kommun. Carita har sedan i januari varit tf kommunchef i Tranemo, efter att Annika Hedvall lämnat sin tjänst.

– Det har varit en bra rekryteringsprocess med flera bra kandidater. Vi känner oss väldigt nöjda med kommunstyrelsens beslut, Carita har precis det som vi efterfrågat och önskat i vår rekrytering. Det är skönt att rekryteringen är klar och att vi nu kan fokusera framåt, säger Tony Hansen, kommunstyrelsens ordförande.

– Det känns stort för mig att få kommunstyrelsens förtroende för uppdraget som kommunchef och det ska bli både roligt och spännande att få vara en del i den utveckling som Tranemo kommun står inför, säger Carita Brovall.

Carita kommer formellt att vara tf kommunchef fram till 1 september då hon får sin anställning som ordinarie kommunchef.


Publicerad den 19 juni 2017, senast ändrad den 21 juli 2020 av